BTW 3800

Vízálló fülhallgató IPX6 tanúsítvánnyal
20 óra játék 
SIRI / Google asistent
Handsfree funkció
A hangerő és a zene vezérlése 
 

Leírás

TWS fülhallgató IPX6-gyel

Kozmikus élmény a zenehallgatásban

Bemutatjuk a BUXTON BTW 3800 BLACK TWS fülhallgatót, amely remek társ a mindennapi zenehallgatáshoz. Ezt a fülhallgatót úgy tervezték, hogy megfeleljen a legmagasabb minőségi és kényelmi követelményeknek. Egyik fő jellemzője a vízállóság. Az IPX6 tanúsítással nem kell aggódnia, ha sportolás közben vagy rossz időben használja. Kedvenc zenéje még esős napokon is Önnel lesz. Minden bizonnyal értékelni fogja a Siri/Google Asszisztens funkciókat is, amelyek lehetővé teszik a fülhallgató hangvezérlését. Csak annyit kell tennie, hogy kimondja az utasítást, és az asszisztens megteszi, amire szüksége van – például számot vált, vagy beállítja a hangerőt.
A handsfree és a Bluetooth csak természetes
A beépített mikrofonnak köszönhetően kihangosítón keresztül fogadhat hívásokat anélkül, hogy ki kellene vennie a telefont a zsebéből. Egyszerűen nyomja meg a fülhallgató gombját, és kommunikáljon szeretteivel. A hívások és a zene hangerejének szabályozása, valamint a zeneszámok közötti váltás egyszerű és intuitív. Ez lehetővé teszi, hogy teljes mértékben a tevékenységére koncentráljon, miközben kedvenc zenéjét élvezi. A BUXTON BTW 3800 BLACK TWS fejhallgató Bluetooth 5.3 BLE-t használ a stabil és gyors csatlakozás érdekében a készülékhez. Hatótávolsága 10 méter, ami kellő mozgásszabadságot biztosít anélkül, hogy állandóan magával kellene cipelnie a telefont. Ezenkívül ez a fülhallgató 2,4-2,4835 GHz válaszfrekvencia-tartományt kínál. Az AD6973D4 Jieli lapkakészlettel, valamint AAC és SBC kodekekkel biztos lehet a kiváló hangminőségben. Próbálja ki a BUXTON fülhallgatót, és élvezze kedvenc zenéit maximális kényelem és hangminőség mellett.
Praktikus tok egyenesen a zsebébe
A Buxton BTW 3800 BLACK TWS fülhallgató nagyszerű kiegészítő minden zenerajongó számára, akik szeretnék megtapasztalni a kiváló minőségű vezeték nélküli zenehallgatást. A 10 mm-es váltóátmérővel és egy-egy mikrofonnal minden fülhallgatón ez a fülhallgató készen áll a kihangosított hívásokra, de egy jó adag zenére is. A teljes lejátszási idő eléri a tekintélyes 20 órát 80%-os hangerő mellett, ami azt jelenti, hogy hosszú órákon át hallgathatja kedvenc zenéit. Emellett akár 7 óra beszélgetési időre és 120 órás készenléti időre számíthat. A fülhallgató töltése mindössze 1,5 órát vesz igénybe, akárcsak a tok feltöltése. Egy fülhallgató akkumulátor kapacitása 35 mAh/3,7 V, a töltőtok akkumulátor kapacitása 300 mAh/3,7 V. USB-C porton keresztül tölthető. Lazuljon és merüljön el a zene világában.
 

Műszaki adatok

Bluetooth: v5.3 BLE
Csatlakozási távolság: akár 10 m
BT profilok: A2DP 1.3, AVRCP 1.6, AVCTP 1.4, AVDTP 1.3, HFP 1.8, SSP 1.2
Bluetooth frekvenciatartomány: 2,4 GHz – 2,4835 GHz 
Chipset: Jieli AD6973D4
Kodek: AAC, SBC

A hangszórók átmérője: 10 mm
Mindegyik fülhallgató egy mikrofon – handsfree ready

Lejátszási idő egy töltésre: akár 6 óra (80%-os hangerő)
Teljes játszási idő: akár 20 óra (80%-os hangerő)
Hívás idő: akár 7 óra
Készenléti idő: akár 120 óra
Fülhallgató töltési ideje: 1,5 ó
Tok töltési ideje: 1,5 ó

Egy fülhallgató akkumulátorának kapacitása: 35 mAh/3,7 V 
A töltőtok akkumulátorának kapacitása: 300 mAh/3,7 V 
Töltőport: USB-C (DC 5 V / 300 mA)

Frekvenciaválasz: 20 Hz – 20 000 Hz
Érzékenység: 94 +/- 3 dB (1 kHz-nél)
Impedancia: 32 Ω +/- 15 %

Egy fülhallgató tömege: 4,4 g
A töltőtok tömege: 33 g
Méretek: 62 x 48 x 32 mm (sz/ma/mé)

A csomag tartalma: TWS fülhallgatók, USB-C töltőkábel, felhasználói útmutató